GODKJENTE ELITEKLINKKER

ELITE_emblem_Komplett_uten_datoPDF-kopi.

SOM KUNDE ANBEFALER VI DEG Å SE ETTER VÅRE ELITEKLINIKKER.

HOS ELITEKLINIKKENE SKAL ALLE BEHANDLERE HA GODKJENT UTDANNELSE GJENNOM SKIN MEDICAL GRUPPEN,
SAMT HA UTSTYR SOM BLIR KONTROLERT REGELMESSIG OG SOM VIRKER OPTIMALT

VÅRE ELITEKLINIKKER ER SOM NAVNET TILSIER ELITEN AV EXIMIA KLINIKKER. DISSE KLINIKKEN  BLIR JEVNLIG KONTROLLERT OG KVALITETSSIKRET

SLIK AT DU FÅR OPTIMALT UT AV BEHANDLINGEN DU BETALER FOR. 

KRITIERIER FOR Å VÆRE EN

ELITEKLINIKK

Alle behandlere som utfører Eximia behandling må være utdannet gjennom Skin Medical Gruppen AS.

Eximia maskinen skal jevnlig kontrolleres av teknisk avdeling hos Skin Medical Gruppen, Dette for å forsikre oss om at alle funksjoner fungerer optimalt, dette for og oppnå best mulig resultat på behandlingen.

Klinikken benytter de Eximia spesialprodukter som er produsert for å gi best mulig resultat. Dette gjelder både ingredisenser og teknologi. Eximia lader fex.elektronene i produktene som skal benyttes med Elektroterapien for å sikre best mulig infusjon. Feil produkter kan på en annen side redusere effekten av behandlingen. Som kunde bør du be din behandler forsikre deg om at det benyttes korrekte produkter med Eximia merket på under behandlingen.

1

2

3

Uten navn 4.jpg

KONSEPTET ELITEKLINIKK ER EN KVALITETSSIKRING

 

Vi startet med denne kvalitetssikringen for at du som kunde skal kunne oppnå best mulig resultat ved en Eximia behandling. Før en klinikk kan titulere seg som en ELITEKLINIKK så må de opfylle alle de krav som Skin Medical gruppen stiller. Dette er krav både på utstyret og personalet.
Eximia maskinen/-ene vil bli jevnlig kontrollert og alt personalet som utfører behandlingene er kurset og sertifisert gjennom oss.

Du som sluttkunde kan nå være sikker på at både utstyr og kompetanse er av høyeste kvalitet.
Klinikkene med dette emblemet vil mao tilhøre blant de vi regner som de beste og mest seriøse utøvere av Eximia i Norge.