DIAGNOSTISERING OG DOKUMENTASJON

Eximia City klinikkene er alle utstyrt med den siste teknologien for diagnostisering av innvendig og utvendig fett (hud), samt en måling av oksidativt stress. Vi fører protokoll på våre kunder for å kunne

se/måle responsen på de ulike tiltak for å imøtekomme kundenes ønske på en best mulig måte.

Ved å dokumentere effekten på de ulike behandlingene vil vi også hjelpe våre kunder til å forstå

sin egen kropp og helse for videre utvikling for forbedring av resultatene.

ssss

MÅLING AV INNVENDIG FETT:

Vår scanner vil måle kroppens andel av fett, muskler og vann (både på intra,- inter og ekstra cellulært)

Ved å måle sammensetning i kroppen før og etter behandling, vil vi kunne se den hvordan

den enkelte kunde reagerer på de ulike programmer, behandlinger og konsepter noe som gjør det

enklere for å finne den rette veien mot en bedre helse og ønsket figur.

UTVENDIG SCANNING

Vi bentytter en roternede 3D scanner som viser en grafisk fremstilling av hele kroppen før og etter en behandling, kur eller program. 3D scanneren vil gi direkte tilbakemeldig på reduksjon/ løft / oppstramming med sin "Før-Etter" sammenligning.

Kunden stiller seg på vår rotende plate og en 3D scanner vil lagre en presis gjengivelse av kundens figur. Ved ny måling vil scanneren vise den direkte fettredusjonen (- 1, 2 cm etc) på de ulike områdene. Det vil også være mulig å dokuemtere effekten av løft og oppstramming ved denne scanneren.

HELSEMÅLING, MÅLING AV OKSIDATIVT STRESS

City Klinikkene er de første som får ta i bruk det nye revolusjonerende intrumentet for måling av oksidativt stress. Instrumentet er et resultat av 12 års forskning på oksidativt stress og måling av aldehyder bland USA´s fremste forskere på området. Denne presise målingen vil gi oss tydelige signaler om kroppens invendige helsetilstand, og en direkte tilbakemelding på effekten av de ulike

behandlinger, produkter og program.

Oksidativt stress er knyttet til en rekke sykdommer av både mindre og mer alvorlig art og vårt immunforsvar er avgjørende for å bekjempe disse. Ved å ha "kontroll" på immunforsvaret og se den enkelte kropp sin direkte respons på mat, røyk, alkohol, stress etc vil vi kunne tilrettelegge en unik behandling, program og livstil for optimal helse.

RECENT POSTS
EXIMIA BODY RESCUE 
SKIN MEDICAL GRUPPEN AS
Oluf Onsumsvei 9,
0680 Oslo, Norway
www.skinmedical.no
ordre@skinmedical.no
+47 22 19 80 30
+47 920 17 100