Eximia Fettreduksjon lår

Cellulittbehandling - 3 behandlinger i 1!

Endelig finnes det en effektiv behandling som faktisk bidrar til å redusere cellulitter, og i mange tilfeller fjerne de helt!

Cellulitter, ofte kalt appelsinhud, viser seg som bulkete hud, særlig på bakside av lår. Med Eximia Med-maskinen kan vi redusere/fjerne cellulitter på en trygg og skånsom måte.

Cellulitter er fett som har hopet seg opp i en endret hudstruktur. Sirkulasjonen i dette vevet er nedsatt, og avfallsstoffer og overflødig væske hoper seg opp. Fettet ligger innkapslet i små bindevevs-rom mellom overhuden og musklene. Bindevevet fungerer som vertikale «barduner» i huden og trekker overflaten av huden ned slik at det kan oppstå typiske søkk.

Kroppen vår er programmert til å ta vare på og lagre alt den kan, i tilfelle dårlige tider, så den da kan ha ekstra fett på «lager» for å tære på. «Problemet» er at det ikke er dårlige tider på den måten lenger. Så kroppen lagrer og lagrer og lagrer og lagrer… Noen av disse fettcellene blir da dysfunksjonelle, slik at de ikke lenger klarer å frigjøre fettet lenger. De blir såkalte «hvite fettceller».

Mange er plaget med uønsket fett på kroppen, og noen ganger vil ikke fettet «slippe» fra enkelte områder, uansett hvor mye man trener eller hvor «riktig» man spiser. Dette kan skyldes at vi i disse områdene har flere av de hvite, dysfunksjonelle fettcellene.

Eximia Dermatek Cellulitt-behandling

Med Eximia kan man redusere fett i uønskede områder, uten kirurgi. Behandlingen medfører ikke noe smerter eller ubehag. Ved hjelp av Eximias patenterte teknologi kalt «laserporasjon», som er en kombinasjon av elektroporasjon og lavfrekvent laser, klarer vi å stimulere de hvite fettcellene til å «slippe» fettet. Dette fettet frigjøres i kroppen, hvor det omdannes til energi, som da kan forbrennes på vanlig måte. I tillegg har man klart å stimulere de hvite, dysfunksjonelle fettcellene, slik at de fremover ikke bare kommer til å lagre, men også slippe fettet igjen.

Cellulitt-behandling med Eximia tar vanligvis 60 minutter per behandling, og kombinerer både fettreduksjon, lymfedrenasje og oppstramming. Fettreduksjon for å redusere opphopningen av fett i området. Lymfedrenasje for å fjerne overflødig væske, da fett binder mye væske, og man kun ved å gjøre lymfedrenasje alene også vil se reduksjon av cellulitter. Deretter utføres en vakuum-massasje, for å løsne opp i bindevevet som trekker ekstra i huden, for å redusere «bulkene». Til slutt i behandlingen gjennomføres noen trinn som bidrar til oppstramming av vevet og huden i området. Alle disse trinnene vil med andre ord redusere fett, redusere væske, løsne opp i det som trekker huden ned og stramme opp!

Det anbefales normalt 5-10 behandlinger for best resultater. Resultatene kan ses etter bare noen få behandlinger, men fullstendige resultater vil vanligvis være synlige etter 10+ uker.

Det er viktig å merke seg at Eximia ikke er en erstatning for en sunn livsstil. En sunt kosthold og regelmessig trening er nødvendig for å opprettholde resultatene og fortsette å få de beste resultatene.

Det er viktig å få en grundig konsultasjon hos en erfaren behandler før du starter en behandling for å sikre at det er den rette løsningen for deg.

Hvordan fungerer det?

 • Reduserer fett
 • Fjerner overflødig væske
 • Løsner opp i bindevevet som trekker i huden
 • Strammer opp vevet
 • Strammer opp huden
 • Øker sirkulasjonen

Bli Eximia-behandler?

Er du interessert i å kunne tilby Eximia-behandlinger i din praksis? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!

Send forespørsel

Mange muligheter med Eximia!

Klinikker som har en Eximia-maskin kan tilby en hel rekke effektive behandlinger, som kun fremmer kroppens egne funksjoner. Eximia er enkel og trygg i bruk, og fremmer kundens helse og velvære.

 • Lymfedrenasje
 • Smertebehandling
 • Helse & idrett
 • Fettreduksjon
 • Cellulitt-behandling
 • Ansiktsbehandling