Eximia Dermatek Smertebehandling

Effektiv smertebehandling!

Alle vil merke en bedring i sin helse etter behandling med Eximia!

I smertebehandling med Eximia benytter man hovedsakelig følgende tre teknologier: 

 • Lavfrekvent laser
 • Radiofrekvens
 • Vakuum

 

Lavfrekvent laser

Lavfrekvent laserterapi er en type behandling som bruker lavfrekvent lysenergi for å redusere smerter og betennelser i leddene. Forskning har vist at denne typen terapi kan være effektiv for å lindre leddsmerter og betennelser, spesielt i tilfeller av leddgikt og andre inflammatoriske tilstander.

Ved bruk av lavfrekvent laserbehandling, vil lysenergien treffe de skadede områdene i leddet, og fremme økt blodsirkulasjon og vevsregenerering. Dette kan føre til en reduksjon i betennelse og smerter, samt økt fleksibilitet og funksjon i leddene.

Det er viktig å merke seg at effektiviteten av lavfrekvent laserbehandling vil variere fra pasient til pasient og avhenge av en rekke faktorer, inkludert alvorlighetsgraden av tilstanden og hvor lang tid pasienten har hatt symptomer. I tillegg bør behandlingen utføres av kvalifisert helsepersonell.

Samlet sett kan lavfrekvent laserbehandling være en effektiv måte å lindre leddsmerter og betennelser, og det er verdt å utforske som en mulighet for behandling av slike tilstander.

 

Radiofrekvens

Radiofrekvensbehandling, også kjent som varmeterapi, kan være effektiv for å lindre smerte og behandle triggerpunkter. Radiofrekvensbehandling bruker høyfrekvente radiobølger for å generere varme i de berørte områdene i kroppen.

Når varmen påføres på smertefulle områder i kroppen, kan det bidra til å redusere smerte og øke blodsirkulasjonen i det berørte området. Dette kan også føre til en reduksjon i muskelspenninger og gi økt bevegelighet.

Radiofrekvensbehandling kan være spesielt effektivt for behandling av triggerpunkter, som er smertefulle knuter eller stramme områder i musklene. Triggerpunkter kan føre til lokal og referert smerte, og behandling med radiofrekvens kan bidra til å bryte ned disse smertefulle områdene og redusere smerten.

Det er viktig å merke seg at radiofrekvensbehandling ikke er egnet for alle, og det kan være kontraindisert i tilfeller av graviditet, pacemaker, eller andre medisinske tilstander. Det bør utføres av en kvalifisert fysioterapeut eller annet helsepersonell som er spesialisert på denne typen behandling.

Samlet sett kan radiofrekvensbehandling være en effektiv behandling for å lindre smerte og behandle triggerpunkter. Det kan være en god mulighet for pasienter som ikke responderer på andre former for smertebehandling eller som ønsker en ikke-medikamentell tilnærming.

Lymfedrenasje Restitusjon Eximia Dermatek

Vakuum

Vakuum-massasje er en type massasjebehandling som kan brukes til å behandle smerte ved å stimulere blodsirkulasjonen og sirkulasjonen i lymfesystemet. Det finnes to hovedtyper av vakuum-massasje: lymfedrenasje og dyp vevsmassasje.

Lymfedrenasje er en type vakuum-massasje som brukes til å stimulere lymfesystemet og forbedre lymfestrømmen. Dette bidrar til å redusere hevelse og betennelse i kroppen, og lindre smerte forårsaket av disse tilstandene. Lymfedrenasje kan også brukes til å øke avslapning og redusere stressnivåer. Lymfedrenasje er spesielt effektivt for de med fibromyalgi, leddgikt, generelle vondter i kroppen eller smerter pga ødemer.

Dyp vevsmassasje, på den annen side, bruker vakuum-massasje for å treffe dypere lag av muskler og bindevev, og løse opp stramme eller ømme områder. Dette kan være spesielt effektivt for å lindre smerte forårsaket av muskelspenninger eller stramhet.

Vakuum-massasje med Eximia er utført ved hjelp av en spesiell type kopp som plasseres på huden og det dannes et sug for å skape et vakuum. Dette vakuumet fører til økt blodsirkulasjon og stimulerer lymfesystemet, og på denne måten reduserer smerte.

Det er viktig å merke seg at vakuum-massasje kan være kontraindisert i noen tilfeller, inkludert i tilfeller av hudproblemer, blødninger eller andre medisinske tilstander. 

Samlet sett kan vakuum-massasje være en effektiv behandling for å lindre smerte og betennelse, og forbedre blodsirkulasjon og lymfestrøm. Det kan være en god mulighet for pasienter som søker en ikke-medikamentell tilnærming til smertebehandling.

Effektiv hjelp mot:

 • Muskel-/leddsmerter
 • Generelle vondter
 • Nakke-/skuldersmerter
 • Hodepine
 • Triggerpunkt
 • Smerter grunnet ødemer

Bli Eximia-behandler?

Er du interessert i å kunne tilby Eximia-behandlinger i din praksis? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!

Send forespørsel

Why choose our clinic

Proin rutrum rhoncus arcu, quis facilisis libero rutrum in. Vivamus diam tellus, efficitur id felis quis, consequat venenatis erat.

Cras porta ligula vitae velit ornare interdum. Mauris consectetur mi vitae commodo pellentesque. Maecenas maximus tempus purus, et feugiat lectus efficitur eget.

 • Etiam tincidunt
 • Lorem ipsum dolor
 • Glavrida for amet
 • Unicos amos
 • Dolor sit amet lorem
 • Etiam tincidunt
 • Lorem ipsum dolor
 • Glavrida for amet
 • Unicos amos
 • Dolor sit amet lorem