Har fibromyalgi og opplever at behandling med Eximia virkelig reduserer ubehaget! Allerede etter første time føltes kroppen mye lettere, den var mindre vondt og jeg merket godt at jeg ikke hadde så mye vann i fingre og bein. Vanligvis har jeg ekstra vondt i kroppen om morgenen, men dette er nå mye bedre.

Wenche, 55 årRegnskapsmedarbeider

Har vært innom min faste klinikk flere ganger for behandling av stiv nakke og skuldre, da jeg har en stillesittende kontorjobb, og merker rask bedring etter behandling med Eximia. Smertene blir borte, og jeg føler meg ikke stiv i det hele tatt!

Peder, 34 årMarkedsfører

Jeg sliter med hevelse i beina og veldig urolige bein på kvelden. I tillegg er jeg veldig øm i kroppen, og har vonde knær. Etter kun et par behandlinger med lymfedrenasje med Eximia merket jeg stor forskjell! Mye mindre hevelse, ingen uro på kvelden, mindre ømhet og jeg føler meg mye lettere i kroppen nå. Tusen takk til min behandler som anbefalte meg dette!

Anne, 74 årPensjonist

Jeg har leddgikt og mye smerter i kroppen. I tillegg hadde jeg mye væske i kroppen. Det var veldig vondt å sette seg på huk. Jeg fikk anbefalt lymfedrenasje ved bruk av Eximia. Jeg var skeptisk, men allerede etter første behandling kunne jeg sitte på huk, og nesten uten smerter. Eximia ble et vendepunkt for meg, og det ble mye lettere å bevege seg. Jeg ble mykere i kroppen og jeg fikk mye bedre helse!

Hilde, 48 årKaféeier

Jeg trener hardt og mye, både cross-fit og løping, og merker at jeg blir hoven og stiv i ledd etter trening. Når jeg tar behandling med Eximia jevnlig merker jeg tydelig kortere restitusjonstid og økt prestasjon, i tillegg til mye mindre hevelser, så jeg faktisk kan bruke gifteringen min.

Finn, 42 årIdrettsutøver

Jeg har en veldig stillesittende jobb, og egentlig en inaktiv hverdag ellers også. Hver kveld når jeg tar av meg sokkene har jeg tydelige merker rundt anklene, og jeg merker godt at jeg har hevelser i beina. Lymfedrenasje med Eximia har virkelig gitt meg et nytt liv, og jeg føler meg 10 år yngre!

Hanne, 36 årKontormedarbeider

Pga kreftsykdom og kraftig redusert sirkulasjon i beina, har jeg alltid kalde føtter. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men Eximia har gitt meg varmen i føttene tilbake, og dere aner ikke hvor mye det bety for meg!

Liv, 68 årPensjonist