Eximia Fettreduksjon lår

Fettreduksjon og figurforming - uten kirurgi!

Endelig finnes det en effektiv behandling som reduserer fett i uønskede områder, på en trygg og helsefremmende måte – med gode resultater!

Kroppen vår er programmert til å ta vare på og lagre alt den kan, i tilfelle dårlige tider, så den da kan ha ekstra fett på «lager» for å tære på. «Problemet» er at det ikke er dårlige tider på den måten lenger. Så kroppen lagrer og lagrer og lagrer og lagrer… Noen av disse fettcellene blir da dysfunksjonelle, slik at de ikke lenger klarer å frigjøre fettet lenger. De blir såkalte «hvite fettceller».

Mange er plaget med uønsket fett på kroppen, og noen ganger vil ikke fettet «slippe» fra enkelte områder, uansett hvor mye man trener eller hvor «riktig» man spiser. Dette kan skyldes at vi i disse områdene har flere av de hvite, dysfunksjonelle fettcellene.

De siste tiårene har det florert med metoder for å redusere eller fjerne uønsket fett. Det finnes fettfrysing, fettknusing, fettsmelting, fettsuging osv. Problemet med alle disse er at hver og én av de metodene ødelegger eller fjerner fettcellene. Fettceller som er ødelagt eller borte kan ikke lagre fett. Dette høres kanskje fordelaktig ut, men det er her det er viktig at vi ikke lar oss lure! Kroppen kommer ikke til å slutte å lagre fett av den grunn. Den kommer til å lagre det andre steder, og det er da det begynner å bli skummelt. Når kroppen begynner å lagre fett rundt indre organer har vi en reell økt risiko for en hel rekke skumle sykdommer vi ikke vil ha!

Eximia Fettreduksjon mage

Med Eximia kan man redusere fett i uønskede områder, uten kirurgi. Behandlingen medfører ikke noe smerter eller ubehag. Ved hjelp av Eximias patenterte teknologi kalt «laserporasjon», som er en kombinasjon av elektroporasjon og lavfrekvent laser, klarer vi å stimulere de hvite fettcellene til å «slippe» fettet. Dette fettet frigjøres i kroppen, hvor det omdannes til energi, som da kan forbrennes på vanlig måte. I tillegg har man klart å stimulere de hvite, dysfunksjonelle fettcellene, slik at de fremover ikke bare kommer til å lagre, men også slippe fettet igjen.

Fettreduksjon med Eximia er helt smertefri og tar vanligvis 60 minutter per behandling, og kombinerer både fettreduksjon, lymfedrenasje og oppstramming. Det anbefales normalt 5-10 behandlinger for best resultater. Resultatene kan ses etter bare noen få behandlinger, men fullstendige resultater vil vanligvis være synlige etter 10+ uker.

Det er viktig å merke seg at Eximia ikke er en erstatning for en sunn livsstil. En sunt kosthold og regelmessig trening er nødvendig for å opprettholde resultatene og fortsette å få de beste resultatene.

Fettreduksjon med Eximia er en sikker og effektiv løsning for å redusere uønskede fettlagre og oppnå et slankere og mer tonet utseende.

Det er viktig å få en grundig konsultasjon hos en erfaren behandler før du starter en behandling for å sikre at det er den rette løsningen for deg.

Behandlingen gir et jevnt og naturlig resultat, og man slipper kirurgiske arr. Vi kan bruke eximia både på ansikt og kropp (fett på mage, rygg inn og utside av lår, hofter, bryst (også mannebryst) samt armer og knær.

Eximia har tre lasersystem som påvirker fettcellene til å frigi vann og fettsyrer etter samme prosess som ved kroppens eget stoffskifte, imidlertid med langt større hastighet.

Fettcellene reduseres uten å ødelegge cellemembranen, samtidig som elektrostimulien hjelper til med å stramme opp huden.

Det er godt dokumentert at denne behandlingen øker cellenes evne til forbrenning, og at uønskede fettdepoer reduseres betraktelig.

Eximia kombinerer lavfrekvent laser med elektrostimuli som øker mikrosirkulasjonen, og bidrar til å åpne små spalter i celleveggene slik at spaltet fett lettere kan sive ut av fettcellene uten å ødelegge celleveggen.

Populære områder å behandle:

  • Mage
  • Flanker
  • Lår
  • Innside knær
  • Dobbelthake
  • Under bh-stroppen

Bli Eximia-behandler?

Er du interessert i å kunne tilby Eximia-behandlinger i din praksis? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!

Send forespørsel

Mange muligheter med Eximia!

Klinikker som har en Eximia-maskin kan tilby en hel rekke effektive behandlinger, som kun fremmer kroppens egne funksjoner. Eximia er enkel og trygg i bruk, og fremmer kundens helse og velvære.